blue

Nieuws & publicaties

Vakbeurs TRANSPORT & LOGISTICS 2013 haakt in op innovatie behoefte

Vakbeurs TRANSPORT & LOGISTICS 2013 haakt in op innovatie behoefte

07 maart 2013

Sector transport en logistiek vraagt om logistieke innovatie. Uit een recent gepubliceerd kwartaalbericht van ING Economisch Bureau komt naar voren dat de sector niet zonder innovaties kan. De vakbeurs TRANSPORT & LOGISTICS 2013 heeft diverse aanknopingspunten op dit gebied en haakt met haar programma in op de vraag naar innovaties.

Op 13 & 14 maart staat Ahoy Rotterdam in het teken van innovaties binnen de sector. Het kwartaalbericht schetst dat innovaties negatieve rendementsontwikkeling kunnen doorbreken. Voor een succesvolle toekomst in transport en logistiek is innovatie nodig. Innovatie creëert waarde en dit zorgt voor rendement. Om meer te kunnen profiteren van internationale groei en de rentabiliteit te verbeteren is meer aandacht voor creatieve en innovatieve logistieke oplossingen nodig. In de (internationale) omgeving waarin de logistieke bedrijven opereren is dit van groot belang (bron: ING Kwartaalbericht)

De deelnemers en het programma op de beurs sluiten hier feilloos op aan. Een uitgebreid aanbod van deelnemers presenteert haar innovaties op het gebied van product- en dienstenaanbod. Engels Logistiek levert slimme verpakkingsunits voor de voedingsindustrie, Motrac Linde presenteert de nieuwste ontwikkelingen op intern transport, Raben geeft inzicht in de laatste innovaties op het gebied van voorraadadministratie, labelling en herverpakken en Mirasoul presenteert innovatieve oplossingen op het gebied van additieven voor dieselmotoren.

In het seminarprogramma wordt ingegaan op duurzame oplossingen die leiden tot innovaties. Maar ook innoveren binnen bedrijfsprocessen wordt aangekaart. Kijk voor het complete programma, openingstijden en meer informatie op www.easyFairs.com/TRANSPORT-NL

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border