blue

Nieuws & publicaties

Doelmatigheidsrapportages verschenen

Doelmatigheidsrapportages verschenen

06 maart 2013

Deze week zijn de doelmatigheidsrapportages verschenen voor de afzonderlijke mbo-instellingen en sectoren. Deze rapportages stelt de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB voor het eerst ter beschikking.

Dit is het resultaat van het advies van SBB aan de minister van OCW over noodzaak, inhoud en opzet van eenduidige doelmatigheidsinformatie.

Op een overzichtelijke manier geeft deze rapportage beschikbare doelmatigheidsinformatie weer over onderwijsdeelname, kans op werk en stage. Onderwijs en bedrijfsleven beschikken nu over dezelfde informatie en bieden een gemeenschappelijke basis voor analyse en duiding.

De rapportages hebben zodoende een agenderende en signalerende functie, maar doen geen uitspraak over een eventueel (on)doelmatig opleidingsaanbod.

Voor de rapportage Handel en Ondernemerschap (met o.a. de opleiding vestigingsmanager Groothandel) klik hier

De overige rapportages staan op: doelmatigheid.s-bb.nl

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border