blue

Nieuws & publicaties

Nationale Voorraaddag

Nationale Voorraaddag

21 mei 2012

Het NVG is dit jaar één van de partners van de Nationale Voorraaddag die 21 juni a.s. plaatsvindt op kasteel Vanenburg in Putten. Deze dag wordt georganiseerd door het IMCC (Inventory Management Competence Centre).

TNO levert twee bijdragen aan deze dag in het kader van het branche innovatie programma dat TNO heeft met het NVG. Samen met TNO is het NVG op zoek naar mogelijkheden voor meer duurzame logistiek en betere logistieke samenwerking. 

Het thema van de Nationale Voorraaddag is daarom dit jaar:  "De 5 grote voorraad uitdagingen van dit moment". De uitdagingen die bij de groothandel aan bod komen zijn:

- Een steeds groter deel van de omzet komt uit acties en
  promoties
- Waar blijft de marge?
- Multi channel sales
- Groeiende assortimenten, langere levertijden en
   kortere life-cycles
- Wie doet er straks het werk? 

Deze 5 uitdagingen worden in de ochtend plenair neergezet door dagvoorzitter Walther Ploos van Amstel van TNO waarna ze in losse interactieve sessies terug komen in het tweede deel van de ochtend en de middag. De dag wordt afgesloten met een terugkoppeling per uitdaging.

Voor wie is de Nationale Voorraaddag bestemd?
De dag is interessant voor groothandels die in hun dagelijkse werkzaamheden de impact van het houden van voorraad ervaart. Het programma bevat zowel adviserende als praktijkgerichte sessies. 

Bent u geïnteresseerd in deze dag?
Meer informatie over de 5 grote uitdagingen en het programma kunt u lezen op de website van dit evenement www.nationalevoorraaddag.nl
Hier vind u ook het inschrijfformulier en de verdere voorwaarden om u aan te melden.

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border