blue

Nieuws & publicaties

Oplossingen voor de groothandel op TRANSPORT & LOGISTICS 2012

Oplossingen voor de groothandel op TRANSPORT & LOGISTICS 2012

10 februari 2012

Woensdag 28 maart en donderdag 29 maart 2012 vindt de 7e editie van TRANSPORT & LOGISTICS 2012 plaats in Ahoy Rotterdam. Dé stad met een strategische positie voor vervoer en logistiek naar de rest van de wereld. Gedurende twee beursdagen komen vraag en aanbod binnen deze sector samen en kunt u in een ongedwongen sfeer netwerken, bij praten en niet te vergeten: gewoon zaken doen! De gehele logistieke keten wordt deze dagen samengebracht in Ahoy Rotterdam, met zelfs op de eerste beurdag een speciale avondopening! U kunt de beurs bezoeken op: Woensdag 28 maart vanaf 11.00 tot 20.00 uur Donderdag 29 maart vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

TRANSPORT & LOGISTICS wordt een editie met een sterk inhoudelijk programma, vernieuwende partnerships en een internationaal accent. Elk segment is vertegenwoordigd van logistiek dienstverlening, logistieke software, intern transport, magazijninrichting tot haven en terminals. Zo presenteren bedrijven als DSV, Syncreon, Broekman Group, WICS Solutions, Van Boxtel, Engels logistiek, Barloworld, Kardex en JuRo Unirek hun totaaloplossingen voor allerlei praktische vraagstukken.

Speciaal voor de groothandel!
Naast een gevarieerd aanbod van exposanten vinden er gratis seminars plaats waar u bij aan kunt schuiven. Centraal staat de toekomstvisie op de logistiek. 

Ook voor de leden van NVG is volop informatie in te winnen over actuele onderwerpen met betrekking tot de groothandel. Zo presenteert Rabobank Nederland het onderwerp “global sourcing en de groothandel”, wat zij in samenspraak met het Nederlands Verbond van de Groothandel heeft gepubliceerd. Nederland speelt een significante rol bij de wereldwijde handel in goederen. De markt is flink in beweging en daarmee verschuift het geografisch zwaartepunt van de wereldhandel. Ook voor u als ondernemer zullen deze ontwikkelingen gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Zijn uw argumenten voor een specifiek sourcingsland nog wel van toepassing? Passen uw activiteiten bij de (toekomstige) positie van uw product? Het antwoord op deze en andere praktische vragen zal tijdens de lezing behandeld worden. Ook Slimstock erkent dat de markt in beweging is, dit vraagt flexibiliteit binnen uw bedrijfsproces en medewerkers in zijn algemeenheid en nog specifieker van uw voorraadbeheer. Aan de hand van ‘best practices’ zal tijdens deze lezing in worden gegaan op tips om ook uw voorraadbeheer in deze roerige tijden onder controle te houden en zelfs kosten te besparen.

Tri-Vizor brengt een onderwerp speciaal gericht op de horizontale samenwerking tussen verladers. Het onderwerp ‘Synchromodaal Transport’ wordt gebracht door Buck consultants, speciaal voor keuze verladers in vervoersmodaliteiten. Syntens gunt u een blik in de mogelijkheden van sociale innovatie op de werkvloer en in het management.

Kijk voor meer informatie en het complete programma op: www.easyFairs.com/TRANSPORT-NL

Meld uzelf en uw collega’s direct aan voor een gratis bezoek!

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border