blue

Nieuws & publicaties

NVG start samenwerking met NLinBusiness; jouw gids voor internationaal zakendoen

NVG start samenwerking met NLinBusiness; jouw gids voor internationaal zakendoen

15 november 2019

Met ingang van november 2019 start NVG een samenwerking met NLinBusiness; jouw gids voor internationaal ondernemen. NLinBusiness maakt het ondernemers makkelijker om internationaal te groeien.

In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners. Op NLinBusiness,.com vind je praktische en inspirerende informatie over internationaal zakendoen. Van marktrapporten, tot tips voor het beste hotel in jouw stad. Op evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen.

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie. Meer weten? Kijk op hun website, volg hen op social media (LinkedIN en Twitter) en schrijf je in voor hun maandelijkse nieuwsbrief.

 

Aanbod voor leden en brancheorganisaties

NLinBusiness biedt leden en aangesloten brancheorganisaties van NVG ondersteuning bij internationale vraagstukken via hun digitale platform en activiteiten met partners in Nederland.

Tijdens de netwerkbijeenkomst op 19 november 2019 aanstaande in Kasteel De Wittenburg te Wassenaar vertelt Dirk de Bie, manager external relations bij NLinBusiness, over de activiteiten, het dienstenpakket en partnerships voor brancheorganisaties en ondernemers.

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border