blue

Nieuws & publicaties

Nederland onderschat belang van groothandel

Nederland onderschat belang van groothandel

01 december 2011

DBSC Consulting schreef in opdracht van het NVG en PwC een NVG Positioning Paper met de titel "Geen Topprestaties zonder Topgroothandel". In de paper concludeert DBSC dat de Nederlandse groothandel innovatie en een hogere arbeidsproductiviteit tot stand brengt. "Bovendien voorkomt de gebundelde levering van de groothandel het dichtslibben van onze infrastructuur. Daarmee wordt de concurrentiekracht van de BV Nederland vergroot", zeggen William Smit en Wieger de Bruin, directors van DBS Consulting.

Voor het volledige artikel klik hier

U kunt een exemplaar van de positioning paper "Geen Topprestaties zonder Topgroothandel' opvragen bij het secretariaat van het NVG: 070 - 34 90 750 / info@nvg.nl

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border