blue

Nieuws & publicaties

4e Duits-Nederlandse Handelsdag

4e Duits-Nederlandse Handelsdag

15 mei 2018

Zakendoen met je buren! Dat is dit jaar het motto van de jaarlijks terugkerende Duits-Nederlandse Handelsdag in Nedersaksen

De KvK nodigt U van harte uit om nieuwe contacten te leggen, bestaande te onderhouden , te verdiepen en zakelijke mogelijkheden te verkennen. Ervaren professionals verzorgen workshops waarin zij tips en adviezen geven om u te helpen bij het zakendoen met onze buren. 

De workshops  zijn tweetalig.
Tevens is er tijdens de workshops gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. Op de vernieuwde informatiemarkt presenteren verschillende ondernemers en organisaties uit Duitsland en Nederland hun producten en diensten. Ook  delen ze graag hun ervaringen met betrekking tot zakendoen in  beide landen.

Matchmaking

Bent u opzoek naar samenwerkingspartners. Of wilt u sparren met een specialist?

Na vele succesvolle matches is er natuurlijk weer de mogelijkheid om direct in gesprek te  gaan met nieuwe contacten. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema. Dus u weet wie u tegenover u heeft zodat u zich goed kunt voorbereiden.

Haal het maximale uit uw bezoek? Maak  daarvoor snel een profiel aan via de volgende link: https://dnh-2018-papenburg.b2match.io/

 

Datum, tijdstip en locatie

Dinsdag 5 juni 2018 /  13.00 uur Zaal open

Forum Alte Werft, Öhlmühlenweg 1, D-26871 Papenburg

Deelname is gratis

Aanmelden: KLIK HIER

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border