blue

Nieuws & publicaties

Road2France 7 december 2017

Road2France 7 december 2017

14 november 2017

Ga op zoek naar kansen in de Franse markt! Op donderdag 7 december 2017 organiseert de Kamer van Koophandel een inspirerende middag over zakendoen in Frankrijk.

met onder meer de volgende thema’s:

•             Kansen en ontwikkelingen
•             Cultuur van zakendoen
•             Uitvoeren werkzaamheden
•             E-commerce ontwikkelingen
•             Marktentree en zakenpartners vinden
•             Ondernemersverhalen uit de praktijk

Wat kunt u verwachten?

Nederland en Frankrijk zijn belangrijke economische partners. Frankrijk staat in de top 4 van belangrijkste handelspartners voor Nederland. In 2016 werd voor circa € 35 miljard naar Frankrijk geëxporteerd.

Frankrijk lijkt een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan. De Franse markt is aan het aantrekken. De verkiezing van Emmanuel Macron, en de door zijn partij behaalde meerderheid in het parlement, leiden tot een toenemend vertrouwen in de economie en het economisch herstel. Met name de aanpak van wetgeving die wordt gezien als belemmering voor ondernemers staat bovenaan de lijst van prioriteiten. Zowel vanuit Nederland als uit Frankrijk neemt de belangstelling om met elkaar zaken te doen toe.

Tijdens de bijeenkomst Road2France helpen wij u de Franse markt beter in beeld te krijgen. De bijeenkomst bestaat uit diverse onderdelen. Tijdens het plenaire gedeelte krijgt u informatie over de actuele economische ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse bedrijven en de cultuur van zakendoen. Tijdens twee rondes van drie interactieve rondetafelgesprekken wordt specifiek ingegaan op de wetgeving m.b.t. het uitvoeren van werkzaamheden, het vinden van de juiste zakenpartner, de ondersteuning die daarbij mogelijk is, en hoe u in kunt spelen op de groeiende e-commerce markt in Frankrijk. Frankrijk is tegenwoordig zelfs één van ’s werelds belangrijkste e-commercelanden. U kunt aan twee thema rondetafelgesprekken deelnemen. Gedurende de afsluitende netwerkborrel en informatiemarkt heeft u ruim de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met de sprekers en alle andere experts verder van gedachten te wisselen.

U krijgt in een kort tijdsbestek veel praktische tips & tricks om Frankrijk succesvol te betreden, ook van ondernemers die u succesvol voor zijn gegaan.

Meer info en aanmelden: KLIK HIER

Tijdstip en locatie
Donderdag 7 december 2017
13.30 – 18.45 uur
Kasteel Maurick Maurick 3 5261 NA Vught
Deelname € 50,00

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border