blue

Nieuws & publicaties

Road2SouthernEurope 26 oktober 2017

Road2SouthernEurope 26 oktober 2017

27 september 2017

Internationaal opererende bedrijven hebben hun focus veelal gericht op de ons omringende landen en overzeese gebieden als Noord-Amerika, China enz. Veelal terecht. Bij het verder uitbouwen van buitenlandse markten wordt niet altijd direct gedacht aan Zuid-Europese landen als Italië, Portugal en Spanje.

Wellicht maakt onbekend, onbemind. Toch staan deze 3 landen in de Nederlandse top 10 van handelslanden. In 2016 was er een gemiddelde economische groei van 2,1 %. Met ruim 121 miljoen inwoners huisvesten deze landen bijna 24 % van het totaal aan consumenten in de Europese Unie.

Motieven genoeg om u tijdens de bijeenkomst Road2SouthernEurope op donderdag 26 oktober a.s. in het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, o.a. samen met de Rabobank, bij te praten over de ontwikkelingen in de regio in het algemeen en de kansen die Italië, Portugal en Spanje te bieden hebben in het bijzonder.

Naast het algemeen gedeelte, waarin ook aandacht besteed wordt aan de lokale zakelijke cultuur, zal  door middel van rondetafelgesprekken, een focus gelegd worden op de individuele landen. Deze ‘tafels’ zijn ingericht met landendeskundigen en ondernemers met kennis over en ervaring met het zakendoen in Italië, Portugal en Spanje.

Op het netwerkplein kunnen de deelnemers één op één sparren met landendeskundigen en informeel ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers.

Voor nadere informatie en aanmelding: KLIK HIER

 

Tijdstip en locatie
Donderdag 26 oktober2017
14.30 – 19.30 uur
Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Kosten: € 50,00

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border