blue

Nieuws & publicaties

Zaken doen met Latijns-Amerika?

Zaken doen met Latijns-Amerika?

18 september 2017

Wilt u meer weten over het importeren en exporteren uit en naar Latijns-Amerika en welke mogelijkheden er voor u liggen? Laat u inspireren en informeren tijdens de Road2Latinamerica bijeenkomst,4 oktober in bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missenNederlandse ondernemers zullen hun praktijkverhalen vertellen over het zakendoen met Latijns-Amerika. Daarnaast zal er een update gegeven worden over verschillende landen in Latijns-Amerika. Uiteraard is er ruim gelegenheid om met andere deelnemers kennis te maken en te netwerken.

Maar er is meer!
Het zal u niet ontgaan zijn dat Latijns-Amerika een boeiend en dynamisch continent is. Onze key note speaker zal u een update gegeven over de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in Latijns-Amerika. En wilt u meer weten over het starten met import of export naar Latijns-Amerika? Een expert en collega ondernemer zullen u tijdens een interactieve workshop meer inzicht gegeven wat daar bij komt kijken. Tot slot zullen op het informatieplein ook de handelsmedewerkers van de Latijns-Amerikaanse ambassades aanwezig zijn.

Er is dit keer dan ook meer tijd dan gebruikelijk vrijgemaakt om u de mogelijkheid te bieden te netwerken. Deze bijeenkomst biedt u een unieke gelegenheid om uw netwerk in zowel Nederland als in Latijns-Amerika uit te breiden.

Meer info en aanmelden: KLIK HIER

 

Tijdstip en locatie
Woensdag 4 oktober 2017
12.00 – 18.00 uur
Kamer van Koophandel Amsterdam
Deelname kosten  € 50,00

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border