blue

Nieuws & publicaties

De nieuwe digitale werkelijkheid biedt kansen voor de groothandel

De nieuwe digitale werkelijkheid biedt kansen voor de groothandel

18 maart 2016

Groothandels staan voor de uitdaging om zich aan te passen aan de spelregels van de nieuwe werkelijkheid. Zij zien de kansen van online en de impact die de digitalisering heeft op hun onderneming.

De verwachting is dat we aan de vooravond staan van een stevige turnaround in de branche. Een compleet andere inrichting van de ketens van producent tot aan eindgebruiker. En waarbij de eindgebruiker steeds meer macht krijgt. Daarom moeten groothandels nu slimme keuzes maken en doorvoeren.

Organisatie-adviesbureau Berenschot heeft twaalf verschillende rollen voor de groothandel in kaart gebracht en getoetst op kansrijkheid. Met de Roadmap Wholesale 3.0 kan de koers naar 2020 worden uitgezet.

Voor meer informatie zie
https://www.berenschot.nl/actueel/2016/februari/groothandel-futureproof/


of https://www.berenschot.nl/publish/pages/3080/roadmap_wholesale_3_0.pdf

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border