blue

Nieuws & publicaties

Update Groothandel - CBS

Update Groothandel - CBS

07 oktober 2011

Vanaf het 2de kwartaal 2011 wordt voor de berekening van de omzetontwikkelingen in de groothandel deels gebruik gemaakt van BTW-opgaven die groothandelsbedrijven op maand- of kwartaalbasis aan de Belastingdienst doen.

Omzetcijfers 2de kwartaal
De omzetontwikkelingen van de groothandel over het 2de kwartaal zijn nu gepubliceerd. De cijfers vindt u hier. Met de knop 'pas gegevens aan' kunt u de tabel wijzigen.

Voorraadcijfers 2de kwartaal
De voorraadontwikkelingen van de groothandel over het 2de kwartaal zijn nu gepubliceerd. De cijfers vindt u hier. Met de knop 'pas gegevens aan' kunt u de tabel wijzigen.

Branchespecifieke-tabel groothandel 2009
Arbeids- en financiële gegevens over de groothandel zijn beschikbaar gekomen op detailhandelniveau. Het meest recente verslagjaar is 2009. De cijfers vindt u hier. Met de knop 'pas gegevens aan' kunt u de tabel wijzigen.

Meer informatie over de statistieken over de groothandel vindt u op de themapagina handel en horeca.

Bron: CBS

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border