blue

Nieuws & publicaties

Het Nationaal Export Event

Het Nationaal Export Event

15 oktober 2015

Op woensdag 4 november 2015 organiseren DHL Express, Fenedex, ING en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl voor de zesde keer het Nationaal Export Event.

Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die meer willen weten over internationaal zakendoen en hun professionele netwerk willen vergroten. Wij heten u dit jaar van harte welkom in het Spant in Bussum!

Onder leiding van Rens de Jong staat investeren in internationaal succes centraal tijdens een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, workshops over actuele thema's, de finale en uitreiking van de Exportmanager Award 2015 en de uitreiking van de DHL Export Trophy. Daarnaast is het dit jaar ook weer mogelijk om adviesgesprekken aan te vragen met medewerkers van Nederlandse ambassades. En natuurlijk is er zoals altijd volop ruimte om te netwerken met collega-ondernemers.

In het afsluitende panel van de workshop ‘’Kansen in de internationale groothandel’’ gaat Roger Sorel, voorzitter NVG, in gesprek met Bart Jan Koopman, directeur Fenedex, en Annemein Kolk, directeur ING.

Voor het programma klik hier

Om direct aan te melden klik hier

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border