blue

Nieuws & publicaties

Cijfers & Trends Sectorprognoses 2015

Cijfers & Trends Sectorprognoses 2015

01 april 2015

Gisteren heeft Rabobank de Cijfers & Trends Sectorprognoses 2015 uitgebracht. Zij geven aan dat het economisch herstel doorzet. Dit jaar groeit de Nederlandse economie naar verwachting verder en daar profiteren alle sectoren van.

De bedrijvigheid is echter in veel sectoren nog niet terug op het niveau van voor de crisis. Tegelijkertijd is de dynamiek in de markt ongekend. Meer dan ooit is strategisch management nodig om hierop in te springen, nu en in de toekomst.

Wisselende vooruitzichten voor groothandels
Het succes van een groothandel is afhankelijk van de finale markt. Daarom verschillen de vooruitzichten sterk. Groothandels ervaren steeds vaker concurrentie van andere schakels uit de keten: detailhandel, producenten en logistieke dienstverleners. Daardoor kan uw positie verder onder druk komen te staan. Het is belangrijker dan ooit dat groothandels waarde toevoegen en zich daarmee profileren.

 Lees de sectorprognoses 2015
 

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border