blue

Nieuws & publicaties

Bedrijfsleven blij met ruimer deeltijd-ww vanwege sancties

Bedrijfsleven blij met ruimer deeltijd-ww vanwege sancties

05 november 2014

Bedrijven die zijn getroffen door de EU-sancties tegen Rusland kunnen nu ook tijdelijk gebruik kunnen maken van werktijdverkorting voor hun medewerkers.

VNO-NCW en MKB-Nederland verwelkomen dit kabinetsbesluit. Werktijdverkorting was al mogelijk voor bedrijven die werden geraakt door de Russische sancties. Maar geldt nu dus ook voor bedrijven die al lange tijd kampen met de gevolgen van de EU-sancties richting Rusland.

VNO-NCW en MKB-Nederland vinden het positief dat het kabinet oog heeft voor deze bedrijven gedurende de duur van de sancties. Vrijdag presenteerde het kabinet nog vier andere maatregelen voor bedrijven die getroffen worden door de sancties van of tegen Rusland. 

Lees verder

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border