blue

Nieuws & publicaties

Ondernemerskredietdesk

Ondernemerskredietdesk

25 juni 2014

Het snel veranderende financieringsklimaat vraagt tegenwoordig meer van ondernemers bij het vinden van passende financiering voor hun bedrijf.

Banken spelen van oudsher een centrale rol in de financiering van het bedrijfsleven maar de laatste jaren worden alternatieve vormen steeds belangrijker. Om ondernemers in dit veranderende landschap wegwijs te maken, hebben MKB Nederland, VNO-NCW en de Nederlandse Vereniging van Banken samen het initiatief genomen om de Ondernemerskredietdesk te vernieuwen.

Vandaagwerd de nieuwe financieringswijzer voor het MKB gelanceerd. Minister Henk Kamp van Economische Zaken verrichtte de lancering. De financieringswijzer is onderdeel van deze vernieuwde Ondernemerskredietdesk.

Door het invullen van de financieringswijzer kunnen ondernemers hun financieringsbehoefte in kaart brengen en worden zij op weg geholpen naar aanbieders van passende financieringsvormen. Aan de hand van checklists kunnen zij zich goed voorbereiden op een financieringsaanvraag. Ook is een meldpunt ingericht voor ondernemers die knelpunten ervaren bij de financiering van hun onderneming. 

Voor de Ondernemerskredietdesk klik hier

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border