blue

Nieuws & publicaties

Workshop Innoveren door sociale media op dinsdag 20 september 2011

Workshop Innoveren door sociale media op dinsdag 20 september 2011

28 juli 2011

In samenwerking met Syntens organiseert het NVG op dinsdag 20 september 2011 een workshop innoveren door sociale media. In de workshop wordt ondermeer diepgaand op de fenomenen LinkedIn en Twitter ingegaan.

Op Hyves zitten meer dan 5 miljoen Nederlanders, dagelijks worden er 3.000.000 tweets geplaatst, Youtube verwerkt 36.000 video’s per uur en op Flickr staan 3.600.000 foto’s. Sociale netwerken zijn 'booming' en helpen ondernemers om hun bedrijf te innoveren. Steeds meer ondernemers zien er de waarde van in. Ze weten alleen niet altijd goed hoe te beginnen en hoe dit strategisch ingezet kan worden… Geldt dat ook voor u?

Wilt u online geen kansen laten liggen? Bezoek dan de workshop ‘Innoveren door sociale media’ die wordt georganiseerd door het NVG, samen met het innovatienetwerk Syntens, partner van het NVG. Deze bijeenkomst voor ondernemers als u, die gewoon nieuwsgierig zijn of er nu ook écht mee aan de slag willen, vindt plaats op 20 september a.s. ten kantore van het NVG in Den Haag.

Tijdens deze middag krijgt u een introductie over sociale media en wordt er diepgaand op de fenomenen LinkedIn en Twitter ingegaan. Op vragen als ‘wat levert het me op?', 'kost het niet te veel tijd?' en 'waar kan ik mijn doelgroep vinden?’ wordt door Arnold Monshouwer, innovatieadviseur bij Syntens, uitgebreid antwoord gegeven.

Wilt u deze bijeenkomst op 20 september bijwonen? Meld u aan via info@nvg.nl o.v.v. naam bedrijf, naam contactpersoon en de NAW gegevens.

Deelname is kosteloos!

Details 

Van: 15.30 tot: 18.30
Datum: 20-09-2011
Locatie: De Malietoren
Adres: Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag
Aantal plaatsen: 20
 
Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border