blue

Nieuws & publicaties

Green Deal wil certificeringskosten duurzaam hout inzichtelijk maken en terugdringen

Green Deal wil certificeringskosten duurzaam hout inzichtelijk maken en terugdringen

24 april 2014

Vanuit de Green Deal ‘Bevorderen duurzaam bosbeheer’ wordt een onderzoek gestart om de directe en indirecte kosten die bedrijven maken in het kader van handelsketencertificering in kaart te brengen.

Klik hier voor het persbericht

Voorts zal er op 15 mei a.s. een themabijeenkomst plaatsvinden over tropisch hout. Zie de volgende link voor meer informatie over de bijeenkomst.

Het belooft een interessante meeting te worden waar door de programmadirecteuren van Tropenbos International uit Ghana en Suriname wordt uitgelegd wat de toegevoegde waarde van duurzaam bosbeheer in de tropen is. Ook vertellen zij wat de gevolgen zijn als de vraag naar tropisch hout weg zou vallen. De bijeenkomst start om 15.30 uur (vanaf 15.00 uur ontvangst) en vindt plaats bij de VVNH in Almere (Westeinde 6).

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border