blue

Nieuws & publicaties

Campagne Gemeenteraadsverkiezingen VNO-NCW en MKB-Nederland

Campagne Gemeenteraadsverkiezingen VNO-NCW en MKB-Nederland

05 maart 2014

Binnenkort vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Lagere lokale lasten, minder regels, meer investeren in bouw en infrastructuur. Deze en andere wensen willen ondernemers graag terugzien in het beleid van hun gemeente.

Ze hebben ruimte nodig om te ondernemen. Dan kunnen ondernemers zorgen voor de ontwikkeling van de regionale economie en groei van de werkgelegenheid. 

Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen zes ondernemers vanuit VNO-NCW en MKB-Nederland laten horen wat zij van een goed gemeentebestuur verwachten. Dat doen zij in radiospotjes op dertien regionale zenders. De ondernemers komen uit verschillende delen van het land en roepen op naar de stembus te gaan. 

Naast dit onderdeel van de campagne attenderen wij u ook graag op de websites van VNO-NCW en MKB-Nederland. Hierop vindt u onder andere de brochure 'Een sterk bedrijfsleven voor een sterke gemeente', de tien wensen van het MKB en de twitterpoll. Voor de brochure klik hier

De wensen van het bedrijfsleven zijn per regio of stad te vinden op de websites van de regionale verenigingen van VNO-NCW en MKB-Nederland. Via de ‘banner’ op de landelijke websites klinkt u hier eenvoudig naartoe.

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

border