blue

Nieuws & publicaties

Energiezuinige groothandel kan het verschil maken

Energiezuinige groothandel kan het verschil maken

08 augustus 2013

Energie-efficiƫntie is goed voor het bedrijfsprofiel van groothandels. Hoewel groothandels veel minder energie-intensief zijn dan industriƫle bedrijven of transporteurs is de groene invloed van de groothandel in potentie groot.

Als grote inkoper hebben groothandels immers de mogelijkheid om het assortiment en de herkomst van goederen te beïnvloeden en leveranciers te sturen. Toch kan energiebesparing in de groothandel ook kostentechnisch lonend zijn. Energie is daarmee één van de gebieden waarop de nodige nieuwe innovatie zich kan richten.

Dit blijkt uit de themavisie Groothandel die ING Economisch Bureau vandaag publiceert. Klik hier voor het volledige bericht.

Toon overzicht
Toon archief
blue

Nieuws

  • Kwartaalupdate Rabobank
    15 aprOm spelers in retail en groothandel te helpen en te inspireren, publiceert de Rabobank regelmatig over de kernthema's va..
  • Jaarlijks rapport KvK
    19 janVandaag is het jaarlijkse rapport Data over de Bedrijvendynamiek van de KvK gepubliceerd. In het rapport uiteraard ook a..
  • Kwartaalupdate Rabobank
    14 janVandaag heeft de Rabobank een nieuwe kwartaalupdate Retail & Groothandel uitgebracht. Deze eerste update van dit jaar Di..
  • Bekijk meer nieuws
border